تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/12 - 14:31
کد خبر: 541332

هشدار خضریان درباره پرونده غیراخلاقی مدیرعامل یکی از صندوق‌های بازنشستگی؛

از میدری دیگر هیچ توقعی نداریم!/ او در یک سال گذشته خط قرمزهای زیادی را رد کرد

از میدری دیگر هیچ توقعی نداریم!/ او در یک سال گذشته خط قرمزهای زیادی را رد کرد

علی خضریان، نماینده مجلس، با افشای رفتارهای غیراخلاقی یکی از مدیران صندوق‌های بازنشستگی زیرمجموعه وزارت کار، از بی‌توجهی وزیر تعاون به هشدارها و گزارش‌های مستند انتقاد کرد و هشدار داد که در صورت عدم برخورد جدی، ابعاد بیشتری از این پرونده رسانه‌ای خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به دریافت گزارشات متقن و خدشه‌ناپذیر در خصوص رفتارهای غیراخلاقی مدیرعامل یکی از صندوق‌های بازنشستگی، گفت: یکی از مدیران عامل صندوق‌های بازنشستگی ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مرتکب اشتباه بزرگی شده که متأسفانه در حالی که تلاش شد این موضوع بدون طرح در افکار عمومی و با انتقال موضوع به آقای میدری از سوی نمایندگان و دلسوزان مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد، اما ظاهراً چینش نیرو در پست‌های اقتصادی این صندوق آنقدر ذهن آقایان وزارت کار را مشغول کرده است که دیگر حواسشان از این موضوعات که اهم بر هر کار و فعالیتی است، پرت شده است.

خضریان با بیان اینکه متأسفانه پس از تلاش برای برخورد با مدیر متخلف توسط وزیر شاهد بی‌توجهی وزیر مربوطه با این مطالبه به حق بودیم، گفت: ما از ارکان نظارتی آن صندوق بازنشستگی که از رفقا و دوستان قهوه خانه‌ای پسر یکی از وزرای اسبق هستند، انتظار‌ پیگیری نداریم؛ چون شنیده‌ایم آن وزیر اسبق که اتفاقاً این روزها او را باید مرد پشت پرده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دانست، گفته است من بحران‌های بزرگتر را حل کرده‌ام، این بحران که چیزی نیست. بنابراین وقتی آن وزیر اسبق متأسفانه چنین حرفی می‌زند، از دوستان مرتبط با پسر آن وزیر که مسئول نظارتی آن صندوق هستند، نباید هیچ توقعی داشت.

وی ادامه داد: البته اگر بخواهیم شفاف صحبت کنیم از آقای میدری هم دیگر هیچ توقعی نداریم. او در دوران این یکسال خط قرمزهای زیادی را رد کرده و به اعتقاد بنده ادامه حضورش در منصب مقام عالی وزارت را باید مدیون فضای جنگی پس از تجاوز رژیم صهیونسیتی بداند. اما از رییس جمهور محترم که از نهج‌البلاغه و منش امام علی(ع) می‌گویند، توقع می‌رود تا با ورود به این موضوع و رسیدگی بی‌طرفانه برای مشخص شدن ابعاد مختلف، تلاش کنند تا حق و حقیقت روشن شود و با مدیر متخلف برخورد جدی صورت پذیرد.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌بایست خیلی زودتر از این حرف‌ها با تغییر مدیری که ارزش‌های اسلامی و انسانی را زیر پا گذاشته، این ماجرا را خاتمه می‌داد اما ظاهراً اراده‌ای بر حل این موضوع وجود ندارد و این حکایت از این دارد که میدری و هم پالکی‌های سیاسی‌اش چطور بر زبان از حقوق زنان می‌گویند، اما در بزنگاه تصمیم‌گیری پایشان در برخورد با هم پالکی‌هایشان می‌لرزد.

خضریان در پایان با بیان اینکه در تمام مدتی که برخی نمایندگان مجلس از اقدام خلاف اخلاق مدیر مربوطه مطلع شدند، تلاش شد تا بدون هرگونه جنجالی، وجدان وزیر مدعی عدالت‌خواهی را بیدار کنیم، اما ظاهراً بی‌فایده بوده است، افزود: امروز به آقایان هشدار می‌دهم که در صورت عدم برخورد و عزل مدیرعامل متخلف، ابعاد بیشتری از این موضوع به رسانه‌ها درز خواهد کرد تا رییس جمهور و‌ دلسوزان کشور شما را توبیخ نمایند و دیگر راه بازگشتی به وزارت کار نداشته باشید. سهل انگاری شما نسبت به این موضوع و عدم عزل مدیر مربوطه، دیگر هیچ جای دفاع از شما و دوستانتان باقی نمی‌گذارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top